';
side-area-logo

A la carte

VÅR MENY

Vårt kök bjuder på jämtländska smaker, förfinade och förhöjda, i kombination med nutida kök, från alla delar av världen.

Snabbt och bekvämt

BORDSBOKNING

Boka bord enkelt via vår hemsida (upp till 8 personer i sällskapet). Det går naturligtvis även att boka per telefon 0647-506 20 eller mail info@villatottebo.se

BOKA

Aktuellt

SISTA DAGARNA PÅ VILLA TOTTEBO

Vi har öppet för vintersäsongen fram till 4 Maj.

 

Välkommen!

Om oss

JAKTVILLAN SOM BLEV KROG

Villa Tottebo grundades 1995. Själva byggnaden låg bakom sjukhuset och flyttades i ett enda stycke till sin nuvarande plats 50 meter söder om Åre torg. Denna händelse gav stor uppmärksamhet i byn. Konceptet har sedan starten varit: moderna smaker i traditionsrik miljö. Restaurangen har under åren mottagit hyllningar och goda betyg i Vägarnas Bästa, Gourmet 199 bord, Sveriges bästa bord och White Guide. Idag ägs och drivs verksamheten av bröderna Per-Åke Kristiansson och Thomas Christiansson. Köksmästare är Erik Renberg och Thomas Christiansson har hand om vinkällaren och är sommèlier.

Grupp och konferens

KONFERERA PÅ KROGEN

Vi har rum för att ostört arbeta, i både stora eller små grupper. Vi servar er med fika, lunch och givetvis all materiel som behövs för er konferens. Klicka på länken nedan för priser. Särskilt komponerade menyer för grupper finns under fliken Mat och dryck ovan. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller särskilda önskemål.

Konferenspriser

Bröllop och fest

FESTLOKAL ELLER CATERING

Eftersom vi har flera rum att välja mellan kan vi anpassa oss efter storleken på just er fest. Vår ovanvåning med sin öppna planlösning lämpar sig ypperligt för exempelvis bröllopssällskap i olika storlekar, ända upp till ca 100 personer. Vi har lång erfarenhet av olika typer av arrangemang så vi kommer gärna med idéer och förslag på lösningar. Se våra festmenyer och kontakta oss för mer info.

Matsalen

VÅRA RUM

Fiket tvärs över gatan

BAHNHOF CAFÉ

För några år sedan startade vi upp ett fik i den gamla järnvägsstationen tvärs över gatan. Nyligen lät vi genomföra en total fasadrenovering. Välkommen till byns mest centrala och fina mötesplats!

Recensioner

SAGT OM VILLA TOTTEBO

Hör gärna av dig till oss

HEJ!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Vägbeskrivning

HITTA TILL OSS

Besöksadress Parkvägen 1, 837 23 Åre