Snart är påsken här!

Snart är det påsk. Familjen samlas och vi äter mat i stora lass. Vår familj älskar påsk. Det är någonting vi verkligen ser fram emot. Påsken är e speciell högtid för vår familj. för det var den dagen jag och min man träffades. Så påsken har alltid varit lite extra speciell. Påsken 2012 var liksom startskottet för en lång resa. Nu har vi hus, barn, hund, två bilar och kärlek i massor. Vi trivs med livet och på påsken brukar vi ta tillfället i akt och fira det.

På lördag är det påskafton och då ska vi alla som sagt samlas, men i år ska vi inte vara hemma hos oss, utan vi ska på fest Västerås. Hela familjen är bjudna till en stor påskfest i Västerås med allt vad som hör påsken till. Det kommer finnas påskharar som springer runt och leker med barnen och det kommer finnas mat, musik och bar. Hela familjen längtar! Det kommer nog bli en otroligt kul fest.

Men nu ¨är det dags för mig att fortsätta med mina sysslor. Det är ju annat än en massa kul som behöver göras, så nu åker dammsugaren fram. N ska det dammsugas, hela huset ska bli rent från damm och grus, sen blir det till att moppa alla golv med grön såpa. Jag älskar förresten såpaskurade golv. Jag vet att det tar ett tag att få fram den där härliga slitna trägolvet, men när det väl tittar fram, är det värt varenda sekund.

Så jag får väl tacka för mig och för nu. På återseende mina damer och herrar. Håll er friska och krya och glöm inte att alla barn älskar att få påskägg från påskharen. Påsken är en fin tid som vi alla ska fira tillsammans med nära och kära. Och glöm för guds skull inte maten. Maten är viktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *