Vi utökar verksamheten!

Hej alla glada läsare!

Vi på Villa Tottebo tycker att det är väldigt roligt att ni följer oss här på bloggen och tar del av en massa härlig information om vår verksamhet. I många år har vi fokuserat på vår villa som vi känner som ett varmt och vackert hem.

Vi har saknat det, föraktat det och sedan saknat det igen.

Men vi känner oss lite sorgsna när vi ser hur många i vårt samhälle som saknar ett varmt och tryggt hem. Som saknar att komma hem till en trygg plats. Som saknar att känna lugn och ro i sitt eget hem.

Främst tänker vi på alla de kvinnor som lever kvar i destruktiva relationer för att de inte har möjlighet att ta sig loss. Särskilt de kvinnor som utsätts för våld i nära relationer och ser hemmet mer som ett fängelse än en fristad.

Eftersom detta starkt har berört oss har vi bestämt oss för att öppna ett skyddat boende för kvinnor på flykt från våldsamma relationer. Vi kommer givetvis inte att bedriva den verksamheten i vår villa eftersom att dessa boenden måste finnas på skyddade och för förövaren okända platser.

Därför har vi förvärvat nya fastigheter på en hemlig plats där vi ska starta upp flera skyddade boenden. Den här nya verksamheten känner vi stor tillförsikt inför och vi ser fram emot att hjälpa kvinnor som är i nöd och som verkligen behöver den här hjälpen.

Att kunna göra en insats för samhället och hjälpa de som har det svårt är en fantastisk känsla och vi känner verkligen att vi gör rätt som genomför den här satsningen.

Om ni vill vara med och stödja oss i den här satsningen kommer vi att publicera mer information i våra sociala kanaler där ni kan läsa mer om hur ni kan hjälpa till. Det finns många sätt att bidra till att hjälpa andra och inget bidrag är för stort eller för litet. Vi är glada för all hjälp vi får med denna satsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *