Äntligen dags!

Äntligen är det dags för oss att ge oss av på resan. Det var länge sedan vi sist gjorde det, men nu är sommaren verkligen här och semestern börjar på måndag. Det känns fantastiskt och vi är riktigt taggade. Bosse har spenderat hela dagen med att packa och organisera alla våra campingprylar som var utspridda lite överallt. Vår ordning är inte direkt den bästa, för att vara ärlig. Det är faktiskt ganska kaotiskt. Men så blir det när man använder många av campingprylarna även i vardagen, som till exempel vår lilla grill som vi tar fram då och då för dagsutflykter. Nu är i alla fall allt lokaliserat och packat i vår nya husvagn som vi köpte på Caravan i Eskilstuna.

Vi är väldigt nöjda med vår nya husvagn. Den är större än vår gamla, mer elegant och modern. Vår gamla husvagn hade gjort sitt, kan man säga. Allt var ganska slitigt, men den har varit en trogen följeslagare i över 10 år, vilket är imponerande. Lite småfel genom åren, men inget direkt allvarligt som jag kan komma på just nu. Man kan säga att vi gjorde ett bra köp. Vi köpte den av en äldre man som inte hade använt den så mycket som han hade tänkt. Han hade bara använt den tre gånger och sedan hade den stått stilla. Men nog om den gamla husvagnen… Nu har vi en ny och vi hoppas att den är lika bra som den gamla, så att vi kan få tio fina år till.

Vi älskar verkligen att campa med husvagn och nu ser vi fram emot fyra veckors semester och att utforska Sveriges vackra landskap. Om ni ser ett lyckligt par imed en husvagn på vägen, så är det nog vi. Förresten, vi ska stanna och hälsa på Bosses farmor på vägen till Öland. Det ska verkligen bli trevligt. Vi har inte träffats sedan innan covid-pandemin, så det var några år sedan. Covid, usch! Vi hoppas verkligen att vi aldrig behöver gå igenom något liknande igen. Det var verkligen ingen rolig tid.

Vi önskar er alla god hälsa och en underbar semester.

Hälsningar från oss alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *