Nu lyfter vi verksamheten

Vi på restaurangen på Villa Tottebo är stolta över att kunna dela med oss av spännande nyheter till våra gäster. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och göra besöket hos oss så minnesvärt som möjligt. Därför har vi investerat i nya arbetskläder Köping till hela vår kökspersonal för att ge dem både komfort och professionalism i sitt dagliga arbete.

För oss är det viktigt att vår personal känner sig bekväma och självsäkra när de arbetar i köket. Genom att erbjuda dem nya och välgjorda arbetskläder ser vi till att de har rätt utrustning för att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Vi tror också att detta kommer att bidra till att skapa en enhetlig och professionell atmosfär i vårt kök.

Det är inte bara våra arbetskläder som har fått en uppgradering. Vi har också en nyhet för alla torsdagsbesökare! Varje torsdag serverar vi nu en klassisk svensk favorit – ärtsoppa och pannkaka. Detta är en traditionell rätt som vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster. Vår ärtsoppa är gjord på bästa möjliga sätt, med omsorgsfullt utvalda ingredienser och kryddor som ger den en fantastisk smak. Pannkakorna är lätta och luftiga, precis som de ska vara, och serveras med läcker sylt och grädde.

Vi är övertygade om att denna torsdagskombination kommer att bli en favorit bland våra gäster. Det är en perfekt måltid för både barn och vuxna, och den passar utmärkt att njuta av tillsammans med vänner och familj. För oss är det viktigt att erbjuda klassiska svenska rätter som kan ge en känsla av nostalgi och hemtrevnad.

Vi vill att våra gäster ska känna sig välkomna och nöjda när de besöker oss på Villa Tottebo. Genom att investera i nya arbetskläder till vår kökspersonal och erbjuda en fantastisk torsdagsmåltid, hoppas vi kunna förbättra upplevelsen för alla som kommer till oss. Vi ser fram emot att välkomna er till vår restaurang och få möjligheten att servera er den bästa ärtsoppan och pannkakan i stan!

Tack för att ni väljer att äta hos oss på Villa Tottebo, vi ser fram emot att få ge er en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *