Barn och deras fantasi

Hej alla glada läsare där ute i vårt avlånga land!

Som ni vet har vi haft många projekt igång på Villa Tottebo. Det har byggts och renoverats och allt möjligt den senaste tiden, och vi har haft turen att vi kunnat ta hjälp av snälla vänner som ställer upp.

Så var fallet i helgen då min vän Stefan var här. Han hade med sig sin son Viggo, 4 år, som tittade på när vi monterade upp nya väggfästen i vardagsrummet och även bytte ut ett par värmeslingor på uteplatsen. För att göra det hade vi lånat in ett antal verktyg stockholm som gjorde jobbet lättare för oss.

Det var roligt att jobba lugnt i sakta mak och ta frekventa fikapauser. Även Viggo hade väldigt roligt och hans kommentarer var för roliga för att inte få med i bloggen.

När vi visade upp våra verktyg sa han att han ville ha magiska verktyg som Harry Potter har för att hjälpa till. Istället för en skruvdragare ville han ha en flygande skruvmejsel som flög genom luften och skruvade i skruvarna av sig själv. Det vore ju väldigt praktiskt, måste man ju medge.

Ett annat magiskt verktyg som han tyckte att vi skulle skaffa var en flygande matta. Då hade vi kunnat sitta på mattan och skruva ner värmeslingorna från taket istället för att böka runt med otympliga stega. Återigen vore det en väldigt bra lösning.

Han hade också svar på tal när jag kivades lite och frågade om han hade någon mer önskning när han ändå var igång och önskade magiska verktyg.

Efter att ha klurat lite tittade Viggo mig djupt in i ögonen och sa:

– I så fall önskar jag mig en magisk lampa med en ande i, för då får jag tre önskningar istället för en.

Den grabben kommer att gå långt, tänkte jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *