Äntligen städat!

Nu har vi äntligen fått tummen ur och tagit tag i det här med städning! Att göra en grundlig och genomgående storstädning var något vi funderade på under hela våren men vi kom aldrig till skott. Det var alltid något annat som kom i vägen och jobbet kändes så stort att vi aldrig tog oss för att börja.

Men så en dag bestämde vi oss för att det måste bli av. Vi lurade oss själva genom att intala oss att vi skulle ta tag i det en vacker dag, men när sommaren kom och temperaturen lockade till sol och bad insåg vi snabbt att vi inte kommer att ta tag i den planerade storstädningen.

Där och då tog vi beslutet att anlita en firma som sysslar med hemstäd falun. Tidigare har vi alltid känt att städningen är något som vi klarar av själva även om det har varit många kvadratmeter att städa. Vi har känt oss stolta över att ha klarat av det och klappat oss själva lite på axeln eftersom att vi hela tiden har gjort jobbet på egen hand.

Men det ska erkännas att det var väldigt skönt att få hjälp. Efter hårt arbete sedan förra sommaren kände vi oss väldigt tillfreds med att bara lata oss och unna oss lyxen att hyra in en firma som tog hand om städningen.

Och när vi väl fick se resultatet blev vi om möjligt ännu mer nöjda över vårt beslut att ta in en städfirma. Det blev mycket bättre städat än vad vi någonsin kunnat göra det och det var en fröjd att gå in i villan och se hur skinande rent det var överallt. Snacka om lyx!

Så nu har vi bestämt oss för att fortsätta på det spåret. Minst en gång i månaden ska vi ta in denna städfirma som gör jobbet åt oss och hjälper oss att hålla villan skinande ren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *