Äntligen fick vi badrummet renoverat!

Nu har vi äntligen gjort en helrenovering och fått klart badrummet på övervåningen. Det är oerhört skönt att det är klart och nu kan vi äntligen använda det igen.

Vi var tvungna att göra det efter att vi upptäckt en större vattenläcka bakom handfatet. Vattenläckan hade tyvärr spridit sig längs väggen och över en bit av golvet. Efter att ha funderat kring vad vi kunde göra åt det rådgjorde vi med försäkringsbolaget. Enligt dem var vattenskadan gammal och självförvållad så vi fick tyvärr inte ut något på försäkringen.

Trots det bestämde vi oss för att slanta upp själva och göra helrenoveringen. Vi visste inte riktigt var vi skulle vända oss men efter att ha Googlat runt lite hittade vi kaklistan.se vilket är en sajt som hjälper en att komma i kontakt med kunniga och duktiga hantverkare.

Tack vare KAKlistan fick vi offerter från tre olika företag som först kom ut och tittade på badrummet. Det gick ganska snabbt att få kontakt med företagen och efter bara någon vecka hade vi haft alla på besök. Ytterligare någon vecka senare hade vi tre olika offerter att ta ställning till och av dessa var det en som stack ut rejält.

Ett av företagen kunde dels göra jobbet direkt, vilket vi tyckte var en stor fördel, och de erbjöd även ett något lägre pris än de två andra företagen. Så vi bestämde oss ganska snabbt för det företaget och redan följande måndag kunde de sätta igång.

Det var väldigt skönt att leja ut hela jobbet på en kunnig och proffsig företagare som tog hand om rubbet. Det blev till och med så att vi kunde fokusera helt och hållet på att bestämma oss för hur vi skulle inreda badrummet. Vi bestämde oss också för att byta ut vårt klassiska gamla badkar mot ett sprillans nytt bubbelbadkar. Det tar lite större plats men badrummet är ju stort så det fungerar bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *