Nu renoverar vi badrummet

Det händer grejer på Villa Tottebo ska ni veta! Nu har vi bestämt oss för att renovera badrummet och vi kommer att riva ut allt och göra om det helt och hållet. Det jag ser absolut mest fram emot är att vi ska köpa in ett nytt badkar och jag kan knappt bärga mig! Tänk vad skönt det kommer att bli när allt är installerat och klart och man kommer att kunna tappa upp ett varmt bad och bara sjunka ner. Åh, vilken känsla!

Nu har vi haft lite diskussion här i villan kring vilket badkar vi ska köpa in. Eller rättare sagt vilken typ av badkar. Min röst ligger helt klart på ett spabad där man kan ligga och bubbla och verkligen unna sig att koppla av efter en hård dags slit. Jag ser verkligen fram emot fredagar då arbetsveckan är över. När badrummet är klart kommer jag att börja med en ny rutin där jag ska ta med en kall öl till badrummet när arbetsveckan är slut och sedan tappa upp ett bad.

När badet är redo ska jag sjunka ner och öppna ölen och bara njuta av det varma badet och den kalla ölen och att det är lugn och ro och att det äntligen är helg!

En annan diskussion vi har är vilken färg vi ska ha i badrummet. Vi är i alla fall överens om att vi ska ha kakel och ett golv med golvvärme. Men min sambo och jag har olika åsikter kring vilken färg vi ska ha där inne. Själv är jag lite inne på ett havstema med ljusblått kakel medan hon vill ha ett mörkare badrum och ha ett mörkgrått sådant.

Vi får se vem som går vinnande ur den striden eller om vi hittar en kompromiss men det återstår som sagt att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *