Våren är här

Nu börjar det äntligen bli varmare och ute är det grönt och skönt. Som vanligt när våren står för dörren så börjar det bli dags att se över trädgården och i år har vi insett att vi behöver göra något åt träden här på Villa Tottebo.

Det vi främst behöver hjälp med är trädbeskärning vilket är oerhört viktigt på sikt om vi ska hålla träden i trädgården fräscha.

Här på Villa Tottebo har vi en vacker trädgård fylld med äppelträd vilket gör att vi varje år kan plocka väldigt många äpplen.

Även om de flesta tänker på hösten när de hör orden äpple och äppelträd så är det verkligen läge att tänka till på våren när det gäller att hålla trädet friskt så att det orkar bära äpplen till hösten. Så nu är en bra tid att höra av sig till experter och företag och höra sig för gällande just trädbeskärning.

Här på Villa Tottebo är vi väldigt stolta över våra äppelträd eftersom de ger oss de äpplen som sedan ligger till grunden för våra hemmagjorda delikatesser.

Om du har missat vår alldeles egna äppelpaj så har du verkligen gått miste om någonting. Men misströsta inte, snart är den tillbaka på menyn igen och då har du chansen att äta vår fantastiska äppelpaj serverad med en riklig mängd vanlijsås.

Något annat som är väldigt trevligt när våren nalkas är att man kan sitta utomhus och äta och fika. Här på Villa Tottebo har vi börjat plocka fram möbler och ställt i ordning sittplatserna så att vi verkligen kan njuta av vårens första solstrålar med en kopp kaffe och något gott tilltugg i hand.

Är du nyfiken på våren på Villa Tottebo rekommenderar vi varmt att du tar en titt på våra öppettider och rullar hit när du har möjligthet. Det är fantastiskt att möta våren på vår vackra gård och vi delar gärna den upplevelsen med flera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *