Vi funderar på att bygga ut

Hej kära läsare!

Här på Villa Tottebo går vi i grubblandets tider. Våren och sommaren står för dörren och vi måste fatta ett snabbt beslut. Det är nämligen så att vi funderar på att bygga ut och göra en helt ny byggnation på tomten.

Vi har ritat och funderat på att bygga en ny lillstuga nere vid vattnet. I den ska det primärt vara en relaxavdelning och där har vi ritat på en större bastu, ett turkiskt bad, en lounge där man kan sitta och ta det lugnt, en jacuzzi och lite annat smått och gott.

Så nu skulle vi vilja veta vad ni besökare tycker. Hör gärna av er till oss och berätta om era tankar kring detta. Låter det som en bra idé? Är det något annat ni saknar här på Villa Tottebo som ni skulle önska att vi fokuserade på först.

Och har ni några tankar på vad vi borde ha med i vår relax, om vi nu bestämmer oss för att bygga den, som vi inte har tänkt på ovan.

Hör gärna av er snabbt eftersom vi räknar och ritar och måste fatta ett ganska snabbt beslut eftersom det även gäller att boka firmor som i så fall utför de olika typerna av jobb.

Själv är jag lite inne på att en relax med bastu är det bästa alternativet. Och sen glömde jag nämna att vi tänkt bygga ett utomhusdeck med badtunna strax utanför bastun.

Vore det inte underbart att kunna sitta i badtunnan och blicka ut över sjön oavsett väder och årstid och bara njuta av det varma vattnet. Gärna i goda vänners lag och gärna med en kall öl i handen.

Ja, det finns mycket som vore roligt att göra. Om ni har några förslag eller idéer är det som sagt bara att ringa eller skriva in till oss så lovar vi att lyssna på alla era förslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *