En portfölj för kryptovalutor

När man pratar om portfölj här på Villa Tottebo går tankarna osökt till en slags väska, gärna i läder, kanske innehållandes viktiga dokument eller särskilda mappar.

Tankarna går också till bandy, en klassisk annandags-match, när man har bandyportföljen redo under armen. Keps och halsduk, glögg i termos och gärna lite punch framför brasan efteråt.

Men det är varken affärer eller bandy vi syftar på i dagens inlägg. Det handlar om en helt annan portfölj, nämligen en kryptoportfölj.

Det har väl knappast undgått någon att handeln med kryptovalutor ökat markant den senaste tiden. Det är inte bara datanördar och internethajar som sysslar med Bitcoin och liknande digitala valutor nuförtiden.

Ett bra sätt att hålla koll på sina digitala mynt är genom att skaffa just en kryptoportfölj. Med en sådan får du enkelt överblick över dina digitala tillgångar och kan med ett vips flytta dem dit du vill.

Här på Villa Tottebo använder vi oss av Kryptoportföljen.se som är en alldeles utmärkt sajt för detta ändamål. Den kommer med våra varmaste rekommendationer!

Det som är extra bra för oss som är nybörjare när det gäller just kryptovalutor är att man då får ett veckobrev med massor av nyttig information om vad som gäller just nu i kryptovalutornas värld.

För det är sannerligen en värld där det svänger upp och ner fortare än den snabbaste berg-och-dalbanan.

Ingen som följt nyheterna de senaste åren kan väl ha missat att Bitcoin både rusat och rasat i en ryslig takt om vartannat. Där går det undan i slalombacken!

Det är också mysigt att tänka på samlingen kryptovalutor som just en portfölj. Det för tankarna till en mysig kväll på en gammaldags herrgård där godsägaren kurat ihop sig i en läderfåtölj med en brinnande brasa i den öppna spisen, samtidigt som vederbörande läser viktiga finansiella dokument och klurar kring sina tillgångar.

Skaffa en kryptoportfölj du också, vet jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *