Köpa ny säng

Då vart det dags att förnya sig lite och investera i livskvalitet, jag ska köpa ställbar säng. Visste ni att vi i snitt sover bort ca 26 år av våra liv? Helt sjukt eller hur, så därför ska jag nu köpa ny säng, och jag har satsat på en ställbar säng. Jag har i princip sovit i samma säng så länge jag kan minnas och har aldrig riktigt tänkt på att det är värt att köpa en säng som är bra så kroppen mår bra och man framförallt sover bra.

Det kanske är tråkiga pengar att lägga ut men det får det vara värt i slutändan, förhoppningsvis så behöver jag inte köpa en ny säng på ett bra tag. Jag har under en längre tid vaknat varje morgon med stel rygg och inte känt mig utvilad, så varje morgon tar det lite tid innan man kommer igång och känner sig som människa igen. Det var faktiskt min husläkare som föreslog ny säng, bokade tid för besök för att kolla ryggen, han gjorde lite undersökningar och kontrollerade ryggen och sedan ställde han frågan, “när böt du säng senast?”.

Ja du svarade jag det minns jag inte ens. Han tittade bara på mig och sa att han tycker jag ska åka till en handlare och prova en ny säng, det är värt det.

Sagt och gjort jag åkte och provade massor med sängar, till slut fastnade jag för en ställbar säng, helt oslagbart vilken skillnad det är. Nu sover jag som en gud och vaknar utvilad och utan smärta i ländrygg, nu säger jag inte att detta hjälper alla men för mig gjorde det verkligen susen.

Nu tackar jag för denna gång och hoppas vi hörs snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *