Leta jobb

Det har varit en tuff tid för många av oss och framför allt med pandemins framfart. Vi på Villa Tottebo drabbades givetvis hårt av det på många olika sätt, men framför allt min man som blev av med sitt huvudsakliga jobb inne i stan. Vi drabbades smått av panik och behövde hitta ett nytt lämpligt arbete till honom. 

Eftersom min man inte själv sökt jobb på flera år, han har haft förmånen att vara anställd under många års tid så behövde han lite draghjälp och hjälp på traven med att söka nytt jobb. Det var många frågor – vart ska man söka? Vart vänder man sig? Hur skriver man ett bra CV? 

Vi satt och googlade flera kvällar och hamnade av en slump på hitta jobb hos Platsbanken Sverige. Detta var av en ren slump och vi provade oss fram på deras sida. Min man hittade ett jobb som han tyckte var intressant och provade att söka jobbet. 

Två dagar senare fick han svar – “Vi vill träffa dig för en intervju”

Här kan vi snacka om en glad sambo som glatt studsade iväg på en intervju i sin nya skjorta. Vi är riktigt imponerade av Platsbanken Sveriges tjänst hitta jobb. Gud vad smidigt!

Deras tjänst är otroligt lätthanterlig och lätt att använda för nybörjaren och om till och med min man lyckas söka jobb via deras hitta jobb så kan vem som helst göra det. Min man är inte den mest tekniska på detta jordklot. 

Nu till den stora frågan – Fick min man jobbet?
Ja, han fick jobbet. Redan 5-6 dagar efter intervjun så meddelade nya arbetsgivaren att dem ville anställa honom. Snacka om att min man blev stolt över sin insats. Från att bli arbetslös från ingenstans till att lyckas bli anställd hos ett nytt företag på bara 3-4 veckor. 

En otroligt skön känsla för hans självförtroende och vi måste rikta ett stort tack till Platsbanken Sverige och deras tjänst hitta jobb. Vilken grej!

Tack för att ni läser vår blogg. Vi hörs snart igen!

Varma hälsningar,
Villa Totte Bo och Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *