Hur kommer det sig att el-cigg blivit så populärt?

Något som man sett blivit vanligare i vårt samhälle är el-cigg, vilket har gjort mig nyfiken på vad det egentligen är och om det är bättre än cigaretter. Jag tog kontakt med ett företag, eciggcity.se och ställde frågor om just vad det är och deras kundservice hjälpte mig väldigt mycket.  

En stor skillnaden jag märkte snabbt var att el-cigg inte innehåller någon tobak, vilket bara det är något väldigt positivt. Något man kanske vet sen innan är att man slipper den förfärliga röken när det kommer till detta, vilket ingen kan säga är något dåligt, inte ens rökare av vanliga cigaretter. På eciggcity.se har dem ett stort utbud på olika e-juicer med olika smaker, som också luktar gott till skillnad från cigarettröken.

Jag förstår också att många försöker att sluta röka cigaretter med hjälp av el-cigg, för att fortfarande få i sig nikotinet men slippa tobaken och röken. Att cigaretter ger en stor risk för att få många livshotande sjukdomar vet vi alla, men hittills verkar dem inte hitta något sådant samband med el-cigg. 

Så hur kommer det sig att jag gör detta inlägg om eciggcity.se? Jo, jag blev lite sugen på att testa, eller ja, inte på mig själv då. Min sambo har rökt cigaretter under många års tid, och även fast han har velat sluta så har det inte riktigt gått. Så utan att han visste beställde jag ett kit till honom från eciggcity.se och överraskade! Han blev väldigt glad, och nu bara två veckor senare har han trappat ner på vanliga cigaretter och är väldigt positivt överraskad. Han känner att han äntligen kommer kunna sluta med cigaretter snart. Nu i efterhand har jag fått reda på att en bekant till min sambo också är kund hos eciggcity.se och har vart det ett tag, och han är också väldigt nöjd med hela upplevelsen. 

Så efter att jag har haft kontakt med eciggcity.se och sett hur deras varor faktiskt fungerar så kan jag varmt rekommendera dem, till alla er som läser detta inlägg som vill sluta röka cigaretter och till er som bara är nyfikna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *