Semester på hjul

Hej på er och tack för att ni tar del av och läser våra inlägg. Snart ska vi ta lite efterlängtad semester här och i år har vi skaffat oss en husvagn, jag ni hörde rätt. Vi har alltså köpt en husvagn, en begagnad men den är verkligen superfin!

Vi har letat runt som tokar överallt men sedan kom vi i kontakt med Caravan i Eskilstuna AB och jäklar vilken service vi fick. Vi fick kontakt med en säljare efter ett samtal, vi berättade vad vi var ute efter och vilka kriterier vi hade på våran nya husvagn, dem hade ingen som matchade just vid det ögonblicket men han förklarade för oss att vi har ständig koll och köper och säljer mycket så det dröjer inte länge innan vi har något som matchar er, och tro det eller ej, redan efter 3 dagar ringde han upp oss och hade två vagnar vi kunde titta på. Så vi for iväg direkt till Caravan, båda vagnarna var verkligen superfina men det var en av dem vi fastnade lite extra för så vi slog till direkt. Så nu är vi husvagnsägare och redo att starta semestern.

Så går ni i tankarna eller letar efter husvagn så ta kontakt med Caravan i Eskilstuna, dem både köper och säljer begagnade husvagnar och husbilar men säljer såklart även helt nya också, på deras anläggning som är ca 3 500 kvm stor så siktar dem på att ha 150-tal husvagnar och husbilar i lager och redo för leverans. Och med över 50 år i branschen så har dem riktigt bra kunskap om precis allt och dem har även en tillbehörsbutik på plats så att du kan handla precis allt du behöver för din semester.

Vi är riktigt imponerade av deras service och kommer definitivt vända oss direkt till dem igen när det är dags för ny vagn eller inköp av något tillbehör. Tack för att ni läste så hörs vi nästa gång, nu ska jag packa inför våran tripp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *