Tack till er som kom på vårt event

Det blev en riktigt lyckad tillställning! Som ni vet så bestämde vi oss för att ta en paus mitt i allt trädgårdsfixande och grävande och alla andra sysslor som vanligtvis tar upp vår tid. Vi har under en längre tid pratat om att hitta på något roligt event eller aktiviteter som kan hjälpa oss att bryta den dagliga rutinen och få oss att tänka på något annat under en stund. Vi hittade ett eventföretag som var specialiserade på att styra upp underhållande övningar och assistera lite mindre organisationer med all logistik och planering. I början diskuterade vi om detta skulle kunna skötas av oss internt men i slutändan så insåg vi att det skulle bli alltför mycket arbete. Vi fokuserar mycket hellre på att ha roligt än att oroa oss för varje detalj.

Ni som känner oss vet att vi är ett sammansvetsat team som alltid finns där för varandra. Och den här gången ville vi även bjuda in er alla våra kunder och bekanta för att fira tillsammans med oss i en rolig sommarfest. Vad är bättre än att fira med sina när och kära samt bästa kunder? Inte mycket om du frågar oss. Och vi kan utan tvekan säga att det var en riktigt grym dag som blev över all förväntan. Vädret var perfekt och maten smakade mumsigt. Drycken var svalkande och släckte törsten. Men framförallt så var sällskapet perfekt. Utan tvekan så var det alla glada människor som skapade en fantastisk stämning. Det var riktigt roligt att se både kollegor och familjemedlemmar mingla och socialisera på ett sådant avslappnat sätt. Det finns inte många tillfällen under året att göra sådana här event så vi är glada att vi tog tillfället i akt.

Vi måste också säga att vi verkligen tog rätt beslut när vi anlitade att företag att arrangera hela eventet för oss. Det var otroligt skönt att få allt så proffsigt planerat och genomförandet exekverades som en väloljad maskin. Tror inte att vi hade lyckats styra upp allt lika bra själv om vi inte hade fått den assistansen. Så självklart vill vi även tacka organisatören. Det hela kändes som en kickoff inför det som komma skall nu i höst med allt som vi har planerat inom organisationen. Jag ser framåt med tillförsikt inför alla spännande utmaningar som väntar runt hörnet.

Så ett stort tack till alla er som närvarade och som bidrog till den härliga stämningen på vårt event. Hoppas att ni hade det precis lika roligt som vi på farmen hade det. Vi har redan börjat prata om att göra detta till ett årligt event och skapa en sorts tradition som gör att vi alla får något att se fram emot när vardagen blir lite grå. Ha det bra och på återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *