Mitt trädgårdsfix

Välkommen till ännu ett nytt inlägg och tack för att ni besöker oss igen! Vi hoppas att ni skall trivas här på vår sida, i värmen.

Det här inlägget kommer ha en liten personlig touch från oss. Vi vill ändå ta med er på vår resa och berätta lite vad vi gjort i vårt privatliv genom åren. Det kan vara allt från stora projekt till mindre satsningar. Det kan handla om allt från trädgårdsarbeten, egna företaget och vår kärlek till familjen.


Vår trädgård skulle bli som ny

Under förra sommaren så var det dags för oss att fixa i vår trädgård. Vi hade länge gått och funderat på hur vi ville göra för att rensa upp i trädgården och planerat noggrant. Vi kände tidigt att vi tagit vatten över huvudet och behövde professionell hjälp med detta. Eftersom vårt mål med trädgården var att släppa in mer sol på tomten samtidigt som vi vill ha mer fri yta att röra oss på.

Vår tomt bestod tidigare av tre stycken stora tallar som skymde solen. Vi visste att vi behövde fälla dessa tallar och sedan utföra en stubbfräsning på dessa så att vi kunde anlägga ny gräsmatta. För oss var det mycket arbete som vi inte hade kunskapen om att fixa. Tallarna var också rätt grova och hade en höjd på cirka 12-13 meter. Vi visste att vi behövde leta efter någon kunnig för detta utförande. Det var aldrig på tal om att vi skulle sköta trädfällningen och stubbfräsningen själva. På tok för mycket arbete för oss som inte har kunskapen eller erfarenheten. 

Bästa trädfällningen och stubbfräsningen i Västmanland

Jag bad min man att leta runt efter en duktig trädfällare och ett företag som samtidigt kunde utföra en stubbfräsning på våra stubbar. Martin kom snabbt i kontakt med Fräsgubben AB från Västerås som kvickt kom över och räknade lite på arbetet. Vi fick ett otroligt bra pris av Fräsgubben för både trädfällningen, stubbfräsningen och bortforslingen. Fräsgubben kunde även anlägga en ny gräsmatta till oss, så man kan säga att vi fick ett riktigt bra paketpris för rubb och stubb. 

Redan efter tre dagar så kom Lennart från Fräsgubben ut till oss tillsammans med sin trädfällare och dem genomförde trädfällningen på ett mycket säkert sätt. Det märktes att dem pysslat med detta under många år. Fräsgubben tog sedan hand om stubbfräsningen som gick väldigt smidigt med deras fenomenala maskiner och tekniker för att fräsa på bästa sätt. Jag blev riktigt imponerad av stubbfräsningen framför allt, en grymt häftig maskin och vilken bred kunskap som ändå krävs för att genomföra en stubbfräsning på ett bra sätt. Bortforslingen av fliset skötte även Lennart och det syntes knappt att Fräsgubben varit där och gjort en stubbfräsning. 

Vi kan varmt rekommendera Fräsgubben i Mälardalen för era trädfällning och stubbfräsningsjobb. Utan tvekan en av de bästa stubbfräsarna i Västmanland!


Tack för att ni läser våra inlägg och vi kommer i kommande avsnitt att berätta mer om vårt trädgårdsarbete. Vi vill även rikta ett stort tack till Lennart på Fräsgubben!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *