Renovering av hus

För ett tag sedan har ni säkert läst om när vi skulle renovera runt vårt hus. Vi behövde gräva ur våra diken samtidigt som vi behöver utföra en hel del markarbeten för kabeldragningar runt huset. 

Först tänkte vi anlita ett företag för att hjälpa oss, men eftersom min sambo har tidigare erfarenhet av att köra och manövrera grävmaskin så föll valet till slut på att utföra det själva. Vi kommer under många år framöver ha behov av en egen grävmaskin eftersom vi behöver ta hand om lantbruket själva numera. Jag bad min sambo att googla runt för att hitta en bra dikesskopa till våra egna grävmaskin och han hittade direkt in på NordiskMaskin.se och deras fina dikesskopor. Vi tog kontakt med deras kundtjänst för att ställa ett par frågor – vi var lite osäkra på vilken dikesskopa vi skulle köpa. Kundtjänsten tog verkligen hand om oss och besvarade alla våra frågor i ett svep, stort beröm till Nordisk Maskins kundtjänst och extremt kunniga personal. 

Min sambo valde sedan att beställa deras dikesskopa som är tillverkad av SE-Equipment och som enligt proffsen skall hålla en hög kvalité. Den här typen av dikesskopa var även anpassad för att gräva i åker- och skogsdiken med en 45 gradig V-profilsfront, vilket gjorde att valet var enkelt för oss. Dessutom hade dom riktigt bra priser på dikesskopor när vi valde att beställa, vilket gjorde valet ännu enklare. Leveransen tog dessutom enbart 5 dagar!

Efter första grävningen så var min sambo helt lyrisk. Han hade aldrig använt sig av en bättre dikesskopa någonsin. Den var otroligt lätt att manövrera och hantera i våra trånga diken längs vägen, vilket gjorde markarbetet enkelt även fast han inte kört grävmaskin på många år. 

Vi vill med det här blogginlägget absolut rekommendera Nordisk Maskin och deras fenomenala dikesskopor till er. Om ni någonsin har ett behov av att beställa maskiner, verktyg eller redskap till er verksamhet så kan vi varmt rekommendera NordiskMaskin.se. 

Tack för en fin service och vi garanterar att vår dikesskopa från SE-Equipment kommer bli välanvänd här ute på landet i Villa Tottebo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *